zondag 12 juni 2011

Weer thuis

En toen waren we na 57 dagen weer thuis. Na een heerlijke tijd namen we vrijdagavond op de Esplanade in Cairns afscheid van Australië: voor het eerst in deze vakantie met een biertje.


Zaterdagmorgen stonden we om 3.30 uur op om te beginnen aan de lange reis in drie trajecten naar huis. Quantas en Cathay Pacific brachten ons van Cairns via Sydney en Hongkong naar Amsterdam. Op de meeste trajecten was er buiten niet veel te zien. Alleen de zonsondergang  boven Noord-Australië was prachtig.


Slapen was er niet echt bij; een paar hazenslaapjes van een uur of een half uur, dat was het wel.


Vanmorgen om 6.10 uur landden we op Schiphol. We waren toen 34 uur in touw. Inmiddels is het nu zondagavond 21.45 uur. Ik ben nu 50 uur wakker. Ineke heeft van vanmorgen en vanmiddag een paar uur gepit. We hopen vannacht goed te slapen.

Het was een grote verrassing dat Annerieke en René vanmorgen op Schiphol stonden met de auto. Wij waren van plan met de trein te gaan, maar ze brachten ons met de auto naar Nijkerk. Super!

We kijken terug op een geweldig mooie vakantie in een prachtig land met veel aardige mensen. We zullen het missen: elke dag samen, de prachtige kusten, de vrijheid om elke dag in te delen zoals we wilden en een plek te zoeken waar we wilden. We schakelen over van het leven in de camper op drie vierkante meter naar de 150 vierkante meter van Kombuis 111. En van het elke avond opbouwen en opmaken van het bed naar het zomaar in een bed stappen dat klaar staat. Maar ook van de internetcontacten naar de ontmoeting van aangezicht tot aangezicht en van hart tot hart met kinderen, kleinkinderen, vrienden en gemeenteleden.

We hebben genoten van een prachtig deel van Gods schepping. En gaan nu weer aan de slag op diverse plekken in Gods Koninkrijk.

1 opmerking:

  1. Leuk om je al weer in de kerk te zien vanmorgen, ad. En Ineke lekker uitgeslapen hopenlijk. Ik zag dat je de blikjes 4X op de foto. Toen iemand mij vroeg of ik zin had in een "fooreks" had ik geen flauw idee waarover hij het had.

    Groetjes, Christian

    BeantwoordenVerwijderen